De generieke bouwstenen voor Vlaanderen Radicaal Digitaal - ManageIT

08/10/2015     ManageIT         1404     0

Het agentschap Informatie Vlaanderen en het Facilitair Bedrijf werken de generieke bouwstenen uit voor de realisatie van de ambities van Vlaanderen Radicaal Digitaal. Met behulp van deze bouwstenen kunnen de overheden in Vlaanderen samen interbestuurlijke digitale dienstverlening op een meer efficiënte manier realiseren. In deze sessie krijgt u een overzicht van de nieuwigheden die gerealiseerd worden op vlak van een doorgedreven klantvriendelijke digitale dienstverlening, de informatiegedreven overheidswerking, en de ondersteunende diensten voor digitale dienstverlening.

Schrijf nu in op https://www.v-ict-or.be/manage-it-2015!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!