Vlaamse Overheid geeft stand van zaken over Vlaanderen radicaal Digitaal op ManageIT

08/10/2015     ManageIT         848     0

Met het programma Vlaanderen Radicaal Digitaal wil de Vlaamse overheid zich transformeren naar een informatiegedreven overheid die ‘data natives’ op een gebruikersgerichte manier weet te bedienen. De Vlaamse overheid licht de komende plannen toe rond Vlaanderen Radicaal Digitaal. De uitrol gebeurt aan de hand van sleutelprojecten, waaronder ook het samenwerkingsproject van Informatie Vlaanderen, met VVSG en V-ICT-OR. Via Vlaanderen Connect wordt ook in versterking van het strategische ICT-personeel wordt voorzien.

Schrijf nu in op https://www.v-ict-or.be/manage-it-2015!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!