Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een digitale toekomst voor lokale besturen - LOLA leden

18/11/2015

Een digitale toekomst voor lokale besturen

Is de lokale overheid klaar om de uitdagingen van een digitale economie te aan te gaan? De nieuwe wereld verandert razendsnel en disruptieve technologieën zullen onze processen veranderen, nieuwe rollen introduceren, klantervaring beïnvloeden en ons hopelijk efficiënter laten werken. ALGIM heeft hierover een white paper uitgebracht: "Local Government Fit for the Future" en komt vertellen over haar bevindingen.

Mike Wanden - ALGIM

Identity Management

Een gemeenschappelijke aanpak om te weten wie aan de andere kant van de computer zit, en dit voor alle niveaus van de overheid en de particuliere sector in Canada . Bij het verlenen van identiteitsgevoelige online diensten zoals het vernieuwen paspoorts, of het verlengen van een rijbewijs, hoe kan je verzekeren dat je ze aan de juiste persoon levert?

Harry Turnbull - International Director MISA Canada

Open data initiatieven in de Verenigde Staten

Open data initiatieven groeien snel in de Verenigde Staten. Zowel op eigen initiatief door overheidsinstanties en door het mandaat via wetgeving, politieke of publiekscampagnes. Verschillende open data case studies worden getoond die werken aan het realiseren van onmetelijke voordelen voor  burgers, bedrijven en overheden in de Verenigde Staten.

Brian D. Kelley | President, CGCIO -  GMIS

Registreer hier voor Manage IT: https://www.v-ict-or.be/manage-it-2015.