Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vrouwen in IT en andere Socitm prioriteiten

02/11/2015

In September 2015 werd het Socitm 's 'Women in IT ' initiatief gelanceerd. Het doel van het initiatief is in de eerste plaats om het ongelooflijke werk en de expertise van een aantal senior vrouwen die zich bezighouden met informatietechnologie te laten zien, met de nadruk op het belang van het bevorderen van en het veiligstellen van de jobs die vrouwen uitoefenen in IT.
Daarnaast zal het initiatief gesprekken bevorderen, ondersteuning en begeleiding geven, en uitzoeken hoe vrouwen en de sector kunnen genieten van de voordelen en de waarde die arbeidskrachtendiversificatie brengt. 
In deze sessie worden ook Socitm's prioritaire werkzaamheden rond de digitalisatie van de publieke diensten, de integratie van gezondheid en sociale zorg en pen data.

Sessie gepresenteerd door Nadira Hussain, Socitm President and Customer Services Transformation Manager - London Borough of Tower Hamlets en Martin Ferguson, Director of Policy & Research, Socitm
 
Registreer voor ManageIT:  https://www.v-ict-or.be/manage-it-2015.