Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vastgoeddatabank van Vlaams Gewest is grote winnaar van Agoria eGov Awards 2015

04/12/2015

De prijs voor Beste eGov-project werd gisteravond in de wacht gesleept door de Vastgoeddatabank van de Vlaamse Overheid (Facilitair bedrijf van de Vlaamse overheid). Die databank bundelt alle gegevens m.b.t. vastgoed in het Vlaams Gewest. Met die award wil Agoria, de Federatie van de technologische industrie, ICT-innovaties in de spotlights zetten en bevorderen met als doel efficiëntere en rendabelere overheidsdiensten die het leven van de burger makkelijker maken. Marc Lambotte: “De overheden in ons land hebben nog altijd moeite om te investeren in echt innovatieve projecten. De druk van de begroting speelt daarin een grote rol. Maar na de bezuinigingen in 2014 en 2015 zouden de federale ICT-budgetten in 2016 opnieuw groeien, en daar is Agoria blij om.”

 Lees meer op http://www.agoria.be/nl/Vastgoeddatabank-van-Vlaams-Gewest-is-grote-winnaar-van-Agoria-eGov-Awards-2015