Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Iedereen een informatieveiligheidsplan in 2016?!

16/12/2015

Al veel goeie voornemens voor 2016? Wij helpen u volgend jaar meteen uit de startblokken: u kunt vanaf vandaag gratis (*) inschrijven voor de 1e kennisdag in 2016 waar informatieveiligheid centraal staat. Zo zet u dit thema meteen op de agenda van uw lokaal bestuur! 

Op maandag 18 Januari helpen we u op weg om uw eigen informatieveiligheidsplan op te maken. De heer Willem Debeuckelaere, voorzitter van de Vlaamse Toezichtscommissie (VTC), kadert het thema informatieveiligheid. In de namiddag geven we u methodieken en tools die u helpen om concreet aan de slag te gaan. In het laatste deel leggen we de nadruk op de vertaling van beleidsdoelstellingen naar concrete acties.

Zet u samen met de werkgroep ‘security’ van V-ICT-OR informatieveiligheid meteen mee op de agenda in het nieuwe jaar? Raadpleeg dan snel het programma en schrijf u in via deze link.

(*) V-ICT-OR leden komen gratis. Voor niet-leden bedraagt de deelnameprijs 95 EUR. Lees aandachtig de annulatievoorwaarden bij inschrijving!