Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Arvastat: een nieuwe toepassing van VDAB

25/01/2016

Vorige week kon u via het nieuwsberichtje vanuit de stuurgroep lokaal e-government kennis maken met de nieuwe toepassing die VDAB lanceerde: Arvastat.

Door deze nieuwe toepassing slaagt VDAB erin om haar rijke bronnen aan informatie stapsgewijs als open data ter beschikking te stellen aan het brede publiek. De toepassing biedt heel wat moderne mogelijkheden om data te vergelijken, op te vragen, bij te houden, af te drukken en te delen.

Ook wie online op zoek gaat naar informatie, kan via de toepassing op een heel eenvoudige en interactieve manier data opzoeken. Om een beter visueel beeld te kunnen krijgen, heeft VDAB er bewust voor gekozen om gegevens niet enkel in tabelvorm ter beschikking te stellen, maar ook via kaarten en grafieken.

Meer informatie over de toepassing en het gebruik ervan vindt u via de website van VDAB.