Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleiding Informatieveiligheidsconsulent - Start 4/3 (Zwijnaarde) en 13/5 (Berchem)

01/02/2016

Deze 5-daagse opleiding heeft als doel om op een praktijkgerichte wijze informatieveiligheidsconsulenten op te leiden. Op het einde van de opleiding beschikken de deelnemers over voldoende kennis om een veiligheidsplan op te maken dat afgestemd is op de specifieke situatie van hun lokaal bestuur. Daarnaast kunnen de deelnemers de nodige maatregelen (actieplan) treffen om het vereiste niveau van informatieveiligheid volgens de richtsnoeren - die werden aangereikt tijdens de opleiding - af te dwingen. Deelnemers zullen tevens leren werken met informatieveiligheidstools om zo objectieve beveiligingsmeetpunten te registreren om vervolgens de actiepunten te definiëren die in het werkveld zullen moeten toegepast worden.

Een aanrader voor informatiebeheerders binnen openbare besturen en voor commerciële integratoren die diensten leveren aan openbare besturen en die op dezelfde golflengte wensen te zitten. 

Ondertussen werden reeds 62 personen gecertificeerde veiligheidsconsulent dankzij deze opleiding.

Zwijnaarde: Lees meer over deze opleiding en schrijf in

Berchem: Lees meer over deze opleiding en schrijf in