Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Horecavergunningen kick-off voor EFRO project

11/02/2016

Met een kick-off meeting is de start gemaakt met de realisatie van één loket voor horecaondernemers bij lokale besturen. Dit EFRO project van V-ICT-OR, dat in goede afstemming met het ondernemersloket Vlaanderen, Guidea en gemeenten is gestart met de analyse van welke vergunningen, attetsten en andere benodigdheden voor horecaonderenmers samengebracht zullen worden.
Of het nu gaat om aangifte aan het FAVV, aangifte voor camerabewaking, afvalstoffen - Ovam, basiskennis van bedrijfsbeheer, belasting op automatische ontspanningstoestellen, beroepskennis (vroeger vestigingsgetuigschrift), de billijke vergoedin, hygiëneattest, kansspelen, drankgelegenheid vergunning C, kopieerrechten (Reprobel), milieuvergunning, moraliteitsattest, openingsbelasting, portier - veiligheidsagent, SABAM, stedenbouwkundige vergunning / voorschriften, vergunning radiofrequenties (beepers, walkietalkies, enz…), vergunning sterke dranken... ze komen allemaal in beeld.
In een volgende meeting zullen vooral alle horeca coaches van lokale besturen worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen en een bijdrage te leveren. 
Aanmelden kan bij johan.vanderwaal@v-ict-or.be 

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO subsidie.