Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ervaringen uitwisselen met lokale ambtenaren rond mid-office?

15/02/2016

De laatste weken ontvingen we heel wat vragen over mogelijke kennisuitwisseling tussen lokale besturen over de noodzaak, de ervaringen en het gebruik van mid-office op lokaal niveau. Deze vragen kwamen er onder meer doordat lokale besturen de laatste tijd heel wat aandacht schenken aan het digitaliseren van hun dienstverlening.

Bent u als lokaal bestuur geïnteresseerd in de aanpak en de stand van zaken van projecten in andere lokale besturen, maar weet u niet onmiddellijk bij wie u terecht kan? Wij organiseren vanuit V-ICT-OR op korte termijn een werkgroep ‘mid-office’ waarin lokale besturen zullen participeren die via een of meerdere projecten ervaring hebben bij de implementatie van een mid-office.

Sluit u vanuit uw lokaal bestuur graag aan bij zo’n werkgroep? Contacteer Jolien Dewaele of Johan Van der Waal en vermeld waarom u interesse heeft in deze werkgroep en wat uw concrete verwachtingen zijn.