CCSP (Common Citizen Service Platform)

23/02/2016     Algemeen nieuws en CCSP     Johan van der Waal     1050     0

Afgelopen 10 februari hebben de aangesloten gemeenten en Microsoft partners met elkaar besloten een goede doorstart te maken met de CCSP community. Door de overgang naar de nieuwe versie van Microsoft Dynamics met als basis de OSLO standaard was er in 2015 toch een vertraging gekomen in het project. Aangesloten gemeenten dienden eerst over te schakelen op de nieuwe omgeving alvorens verder optimaal te kunnen profiteren van het CCSP platform. Daartoe zijn goede afspraken gemaakt en zijn er goede verwachtingen over de nieuwe projecten die besturen gezamenlijk zullen starten en ontwikkelen.
besturen die zich willen aansluiten kunnen contact opnemen met johan.vanderwaal@v-ict-or.be 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!