Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hoe schep ik orde in mijn informatievoorziening; de basis op orde!

02/03/2016

V-ICT-OR wil het voor ieder bestuur mogelijk maken dat op het gebied van informatievoorziening ingespeeld kan worden op de vele ontwikkelingen die op gemeenten af komen.
Vanuit de referentiegemeente VlaVirGem willen wij de Basis op orde brengen en u in deze kennisdag meenemen hoe ook uw gemeente dat kan doen.

Met gebruikmaking van de resultaten van de i-Monitor en andere reeds beschikbare data over uw bestuur, zoals uw eigen beleidsplannen, kunt u een eigen masterplan informatievoorziening opstellen. Via een interactieve methode reikt V-ICT-OR u tal van bouwstenen aan waaruit u dit plan kunt opbouwen en zo voor uw gemeente de basis op orde kunt brengen.

Hoe optimaliseer ik mijn dienstverlening aan de frontoffice? Hoe werk ik met kanaalsturing? Welke rol speelt de midoffice in dit geheel? Hoe kan ik de wellicht hype rondom Custom relation management (CRM) en Document management systemen (DMS) goed onderbouwen? Hoe saneer ik de legacy systemen in de back office? Hoe stem ik mijn eigen organisatie af of het informatie geweld waarmee ik te maken heb?
Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens deze zeer inetressante kennisdag.

Deze kennisdag gaat door op vrijdag 18 maart 2016 in het VAC Gent. V-ICT-or leden kunnen gratis inschrijven voor deze kennisdag.

Interesse? Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen.