Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bijeenkomst regionale kenniskring Achtkant in Herselt

09/03/2016

Op dinsdag 8 maart kwam de regionale kenniskring Achtkant samen in het Vrijetijdscentrum De Mixx in Herselt voor haar eerste bijeenkomst in 2016. Tijdens deze bijeenkomst is gebleken dat de deelnemende besturen heel wat ambities hebben op vlak van ICT en e-government voor het komende jaar.

Dit jaar zetten heel wat besturen in op de vernieuwing van hun lokale websites, de uitwerking van lokaal beleid op vlak van informatieveiligheid en de reorganisatie van lokale diensten in functie van de integratie gemeente-OCMW. Tijdens deze bijeenkomst was er ook bijzondere aandacht voor de aanpak van een folderstructuur voor netwerkschijven. We stellen hier ook vast dat in de context van toegangsbeheer hier ook belangrijke linken zijn met informatieveiligheid.