Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Trefdag Informatie Vlaanderen op donderdag 9 juni 2016

10/03/2016

 

Op donderdag 9 juni 2016 organiseert Informatie Vlaanderen haar eerste trefdag in het ICC in Gent. Op deze dag kunt u kennismaken met al wat nieuw is in de geografische en informatiewereld.

Er worden u zeven trajecten aangeboden op die dag: (1) Vlaanderen Radicaal Digitaal, (2) Informatie Vlaanderen en zijn bouwstenen, (3) Voorsprong door innovatie, (4) Open data wijzen de weg, (5) De gebruiker centraal, (6) Informatie Vlaanderen voor ondernemers en (7) Geografische diensten.

We dragen vanuit V-ICT-OR bij aan het programma door een gedeelde sessie met VVSG rond de samenwerkingsovereenkomst 'samen het interbestuurlijk gegevensverkeer verbeteren'. In deze sessie komt u meer te weten over de voortgang van de vooropgestelde indicatoren. We hebben bijzondere aandacht voor de werking en organisatie van de regionale kenniskringen en de opgestarte trajecten vanuit de vooropgestelde indicatoren. Zo kunt u kennis maken met een aantal innovatieprojecten zoals de digitalisering aangifte overlijden, horecavergunningen,... We geven u ook meer uitleg bij het gebruik van de webtool en de mogelijkheden die de softwarecatalogus kan bieden.
Verder zal V-ICT-OR samen met AIV het project Digitale aangifte overlijden presenteren. een mooi voorbeeld van een directe toepassing voor de lokale besturen.

Meer informatie?

Inschrijven en / of het programma raadplegen kan online via de website van Informatie Vlaanderen.