Common Citizen Service Platform (CCSP) weer verder

14/03/2016     Algemeen nieuws, CCSP en OSLO     Johan van der Waal     1294     0

De CCSP groep, het samenwerkinsverband van gemeenten, die met Microsoft Dynamics (CRM) hun oplossingen creëren en delen, heeft weer stappen verder gezet. Gezamenlijk is een overzicht van deelbare oplossingen, zoals postregistratie vervaardigd in de huidige versie van het systeem. Verder zijn de afspraken gemaakt om op de nieuwe basisomgeving met de OSLO standaard als fundament (vanaf versie 2015) gezamenlijk een aantal nieuwe oplossingen te ontwerpen en aan te besteden.
Ook worden afspraken gemaakt om de comptibiliteit met de volgende versies(2016) te waarborgen.
Belangstellenden kunnen zich nog aansluiten en zich aanmelden via johan.vanderwaal@v-ict-or.be 

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!