Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Op vrijdag 15 april 2016 kunt u mee de softwarecatalogus vorm geven

17/03/2016

Het is zover. V-ICT-OR presenteert de lang verwachte softwarecatalogus Vlaanderen als product.

Analoog aan de goede ervaringen van de softwarecatalogus in Nederland is in de samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland, de softwarecatalogus nu definitief beschikbaar voor de Vlaamse gemeenten en softwareleveranciers.

Naast een presentatie van deze tool willen wij u graag zelf laten ervaren wat de tool voor u kan betekenen. Daarom nodigen wij eerst (in de voormiddag) de softwareleveranciers uit om zelf al vast hun producten onder begeleiding toe te voegen aan de catalogus. Aansluitend introduceren wij de catalogus bij de lokale besturen, als lokaal bestuur krijgt u in de namiddag direct de mogelijkheid zelf uw start te maken met het vullen van de catalogus voor uw bestuur.

Om al vast een voorproefje te krijgen van wat u kan met de softwarecatalogus kunt u een kijkje nemen op www.softwarecatalogus.nl waar al volop gebruikt gemaakt wordt van deze tool.

Om u alvast een toegangscode te kunnen geven tot de tool vragen wij u de juiste aanmeldgegevens op te geven en een lokaal beheerder van de tool aan te wijzen via Johan Van der Waal.

De bestuurderszaal van EANDIS heeft beperkt plaats, dus wees er snel bij om in te schrijven als leverancier of als lid van V-ICT-OR.