Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Terugblik kennisdag #2 Hoe maak ik mijn masterplan informatie?

21/03/2016

Op vrijdag 18 maart 2016 tekenden meer dan 40 deelnemers presentatie voor de tweede kennisdag “Hoe maak ik mijn materplan informatie?”. Deze kennisdag werd geïntroduceerd door een filmpje vanuit het Kwaliteitsinstituut voor de Nederlandse Gemeenten (KING). Daarna volgde een toelichting door Johan Van der Waal over het masterplan informatie met linken naar de I-Monitor. De voormiddag werd afgerond met een oefening die nadien gezamenlijk besproken werd.

Na de lunchpauze was er aandacht voor de opmaak van een masterplan op maat. Tijdens de presentaties werd onder meer de link gelegd naar de Vlaamse bouwstenen en de resultaten uit de I-Monitor. In het tweede deel was er ten slotte aandacht voor de organisatie impact van zo’n masterplan binnen uw bestuur.

Meer informatie?

Een terugblik en de link naar de presentaties van deze tweede kennisdag is beschikbaar via deze link. We nemen graag uw ervaringen en suggesties mee bij de organisatie van de komende kennisdagen in 2016. U kunt daarom uw mening achterlaten over deze kennisdag via deze link.