Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Al een opleiding informatieveiligheid gevolgd? Kom dan zeker naar de terugkomdag!

29/03/2016

Op woensdag 20 april 2016 organiseren we van 9u30 tot 12u30 een terugkomdag informatieveiligheid, in Digipolis Antwerpen.
Deze terugkomdag is bedoeld voor al wie in 2014 of 2015 een opleiding informatieveiligheid volgde bij V-ICT-OR.

Op deze terugkomdag staan we stil bij de overgang van de richtsnoeren versie 2 (12 hoofdstukken) naar versie 3 (15 hoofdstukken). In de nieuwe versie is er bijzondere aandacht voor leveranciersrelaties.

Op de terugkomdag hebben we ook bijzondere aandacht voor risico-analyse binnen het domein van informatieveiligheid. We leiden u door de vernieuwde tool waar u risico’s kunt inschatten en bovendien een informatieveiligheidsplan kunt opmaken voor uw eigen bestuur. Heeft uw bestuur op dit moment nog geen informatieveiligheidsplan, een informatieveiligheidsconsulent of een informatieveiligheidscel?

Up to date blijven? Schrijf dan snel in via deze pagina.