Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

The connected city: woensdag 27 april (Mechelen)

15/04/2016

Onze steden van vandaag worden uitgedaagd om slimmer te zijn dan ooit tevoren. Iedereen lijkt wel met elkaar verbonden - altijd en overal. Hoe ziet onze ideale stad eruit, nu en binnen pakweg 20 jaar? Wat zijn de uitdagingen verbonden aan die hoge connectiviteit, en hoe kan de huidige technologie ervoor zorgen dat we binnenkort allemaal in slimmere steden wonen? Hoe slim zijn onze Vlaamse en Nederlandse steden vandaag al? Moeten we bang zijn voor de stad van de toekomst? En hoe gaat Stad Mechelen te werk? 

PUMA, de alumni PUbliek MAnagement en Antwerp Management School nodigen u van harte uit op 27 april 2016 in de burelen van Hewlett Packard Enterprise in Mechelen op deze Connected City causerie met burgemeester Bart SomersProf. Pieter Ballon, en Myriam Colle, adviseur organisatie Mechelen.

Deze themadag richt zich in hoofdzaak naar burgemeesters, schepenen, secretarissen en ICT-managers.

Meer informatie en het volledige programma vindt u op de website van AMS.