IPDC - Als bouwsteen van de Vlaamse Overheid - Doorontwikkelen voor lokale besturen?

26/04/2016     Algemeen nieuws, IPDC en VlaVirGem     Johan van der Waal     1201     0

De meeste besturen kennen de Interbestuurlijke Producten en Dienstencatalogus (IPDC). Een groot aantal werken of geven aan graag met deze catalogus als uitgangspunt voor hun dienstverlening te willen werken.
De praktijk laat echter nogal wat te wensen over.
Als V-ICT-OR zien wij vele mogelijkheden voor de IPDC ontwikkeling.
Zo willen wij graag alle producten diensten koppelen aan de referentiecomponenten uit de softwarecatalogus , maar ok willen wij binnen VlaVirGem de IPDC als piloot gebruiken voor de implementatie in het VlaVirgem model.
Wij nodigen lokale besturen graag uit om met ons de verder ontwikkeling van de IPDC te bespreken en alle eisen en wensen vanuit de lokale besturen mee te nemen. Heeft u interesse aan deelnmae meldt u dan aan bij Johan.vanderwaal@v-ict-or.be 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!