Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Softwarecatalogus maakt goede start

02/05/2016

De softwarecatalogus welke twee weken geleden werd gelanceerd door V-ICT-OR heeft een goede start gemaakt. Maar daar mag het natuurlijk niet bij blijven. Vooral de dienstenleveranciers blijven nog een beetje achter met het vullen van hun softwareportfolio. Wij stimuleren lokalenbesturen vooral hun toeleveranciers aan te moedigen om spoedig aan te vangen met het vullen van het productportfolio. Op deze wijze kunnen besturen zelf ook beter hun overzicht in orde brengen.
De softwarecatalogus maakt onderdeel uit van het hefboombudget vanuit het programma Radicaal Digitaal.
Welke leveranciers er momenteel te vinden zijn met tussen haakjes het aantal systemen:
Awingu (1), Axiell (1), Cevi/Logins (11), Konica Minolta (2), Schaubroeck (3), SyxAutomation (1), Zeticon (1)

35 lokale besturen hebben inmiddels een login aangevraagd en zijn dus in afwachting van de andere toeleveranciers om het portfolio te registreren. Aanvragen voor zowel lokale besturen als leveranciers bvan een toegangscode kan via softwarecatalogus@v-ict-or.be