ShoptIT van start met verstevigde samenwerking V-ICT-OR en KING

12/05/2016     Algemeen nieuws en ShoptIT     Johan van der Waal     903     0

Tijdens de opening van het mooie V-ICT-OR event Shopt-IT in het ICC Gent werd bij de opening direct een mooi statement gemaakt.

Voorzitter Eddy Van der Stock van V-ICT-OR benadrukte het belang om als besturen samen steeds meer op te trekken en ook aan te sluiten bij de versnelling die Radicaal Digitaal biedt via de ondersteuning aan de lokale initiatieven. Het VlaVirGem concept, de regionale kenniskringen en de softwarecatalogus zijn mooi te gebruiken instrumenten.

De directeur van het Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeenten (KING) mevrouw Larissa Zegveld benadrukte in haar keynote vooral het belang van het gebruik van data en niet alleen het verzamelen er van. En ook het belang van de participatie van burgers en ondernemingen. De datawolk van het volk!

V-ICT-OR en KING benadrukten hun samenwerking op diverse terreinen, want duidelijk is dat wij samen voor dezelfde uitdagingen staan.

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!