Webinar 25/05 - Aan de slag met de informatieveiligheidstool !

18/05/2016     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid, Opleidingen en Security     Frederik Baert     856     0

De informatieveiligheidstool vanuit V-ICT-OR staat al geruime tijd ter beschikking voor onze leden. Bent u benieuwd naar wat u precies kunt doen met deze tool? Weet u niet meteen hoe u uit deze tool een risico-analyse en / of een informatieveiligheidsplan kunt genereren? We zetten u graag op weg om concreet aan de slag te gaan. 

Frederik Baert loodst u via een webinar (duur: ongeveer 45 minuten) doorheen de tool en bekijkt samen met u de opportuniteiten en helpt u op die manier op weg om informatieveiligheid binnen uw bestuur naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u interesse om deel te nemen?

Webinar op 25/05 van 10u tot 11u: registreer hier

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!