Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Zomeropleidingen MS Excel voor gevorderden & "Efficiënt werken met Outlook"

06/06/2016

De zomermaanden zijn voor veel organisaties en hun werknemers een iets rustigere periode. Een ideaal moment voor de persoonlijke ontwikkeling. V-ICT-OR biedt in samenwerking met IT1 een reeks opleidingen MS Excel voor gevorderden en efficiënt werken met MS Outlook.

MS Excel voor Gevorderden

In deze 2-daagse opleiding leer je de mogelijkheden van Excel ten volle benutten. We bespreken oa de verschillende functies; wiskundige-, statistische-, tekst-, datum-, database-, informatie, zoek en logische functies. Je vervolmaakt je in celbewerkingen en functies. We besteden de nodige aandacht aan het werken met databanken en draaitabellen. Je leert overzichtelijke, goed interpreteerbare rapporten creëren, oa door het filteren van gegevens en het opmaken van subtotalen.

Opleidingsdata:

Haal het maximum uit Outlook!

Deze opleiding duurt 1 dag. Je leert werken met de finesses van Outlook waardoor je je  dagelijks werk beter kan organiseren, oa door uw relatie-, agenda- en takenbeheer vlekkeloos aan elkaar te koppelen. Je leert Outlook zo aan te passen dat je in één oogopslag alle nodige informatie snel terugvindt.

Opleidingsdata