Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vlaanderen Radicaal Digitaal op 1e trefdag Informatie Vlaanderen

13/06/2016

Op donderdag 9 juni 2016 stelde het Agentschap Informatie Vlaanderen zichzelf voor het eerst voor op de trefdag Informatie Vlaanderen. In 7 trajecten werd het programma Vlaanderen Radicaal Digitaal voorgesteld. Tijdens de plenaire sessie was er aandacht voor de evolutie van e-government naar e-governance en voor de privacy-aspecten op vlak van open data.

Uiteraard was er ook voldoende aandacht voor geografische projecten zoals GIPOD en KLIP. Daarnaast kwam ook de gezamenlijke sessie tussen V-ICT-OR, VVSG en Informatie Vlaanderen aan bod over het traject 'samen het interbestuurlijk gegevensverkeer verbeteren' waar onder meer de eerste resultaten uit de I-Monitor voor het eerst werden voorgesteld.