Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bizlocator gelanceerd in Leiedal en Kortrijk

23/06/2016

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 21 juni in het stadhuid te Kortrijk werd de ingebruikname van Bizlocator definitief.
Na een proefperiode in Gent is er de afgelopen maanden veel veranderd aan de tool, die het mogelijk maakt om vanuit het lokaal bestuur samen met de vastgoedmakelaars het totale aanbod van bedrijfsruimte inzichtelijk te maken. 
Ondersteun de ondernemers en investeerders in jouw gemeente via dit digitale platform, waar al het aanbod aan bedrijfsvastgoed gecentraliseerd wordt. bizLocator is 24/7 bereikbaar en gratis! Via bizLocator krijg je als gemeente ook nog eens inzicht in de lokale ruimtevraag. 
Voor ondernemers die op zoek zijn naar een goede lokatie een zeer handige en efficiente tool
Dit project dat vanuit subsidie door het Agentschap Innoveren en Ondernemen is gerealiseerd kent ook de medeerking van V-ICT-OR in de verdere verspreiding naar de lokale besturen. Het past duidelijk in het concept van de gedeelde componenten in VlaVirGem.  Intresse? Mail ons op vlavirgem@v-ict-or.be