Save the date: donderdag 8 December Manage IT!

31/08/2016     Algemeen nieuws en ManageIT         1140     0

“Wat is nu het evidente minimum waar mijn gemeente aan dient te voldoen? Welke stappen dien ik te zetten om op een aanvaardbaar niveau een (digitale) dienstverlening op te zetten? Bestaat er een generieke blokkendoos met bouwstenen die ik kan gebruiken om dit doel te bereiken? Tot slot, Hoe vertaal je lokale beleidsprincipes naar een “gemeentelijke referentiearchitectuur” en omgekeerd?
Op ManageIT bieden wij uw dit fundament met een stevig raamwerk om als modern lokaal bestuur 2020 in te stappen. In een helder kader kunt u voor uw eigen bestuur op maat uw masterplan vervaardigen. Met inspirerende voorbeelden van besturen die al stapjes aan het zetten zijn en met handvatten die u worden aangereikt om zelf ook deze stappen te maken.
Blokkeer dus alvast uw agenda: donderdag 8 December, Manage IT, Hilton Antwerpen!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!