Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Save the date: donderdag 8 December Manage IT!

31/08/2016

“Wat is nu het evidente minimum waar mijn gemeente aan dient te voldoen? Welke stappen dien ik te zetten om op een aanvaardbaar niveau een (digitale) dienstverlening op te zetten? Bestaat er een generieke blokkendoos met bouwstenen die ik kan gebruiken om dit doel te bereiken? Tot slot, Hoe vertaal je lokale beleidsprincipes naar een “gemeentelijke referentiearchitectuur” en omgekeerd?
Op ManageIT bieden wij uw dit fundament met een stevig raamwerk om als modern lokaal bestuur 2020 in te stappen. In een helder kader kunt u voor uw eigen bestuur op maat uw masterplan vervaardigen. Met inspirerende voorbeelden van besturen die al stapjes aan het zetten zijn en met handvatten die u worden aangereikt om zelf ook deze stappen te maken.
Blokkeer dus alvast uw agenda: donderdag 8 December, Manage IT, Hilton Antwerpen!