Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Procesoptimalisatie: digitalisering aangifte overlijden

07/09/2016

Het huidige proces rond aangifte overlijden is een complex administratief proces waar diverse belanghebbenden bij betrokken zijn. Daarnaast is er ook een uitgebreid juridisch kader met Vlaamse en federale regelgeving. Dit maakt dat er in het huidige proces zowel generieke als specifiek juridische knelpunten opduiken.

We willen vanuit V-ICT-OR samen met u aan de slag gaan om dit proces te optimaliseren en vervolgens ook te digitaliseren. We nodigen u daarom uit op de bijeenkomst van de Oost-Vlaamse kenniskringen op dinsdag 27 september (13u - 17u30). Tijdens de verschillende participatieve sessies houden we u op de hoogte van de stand van zaken, maar houden we vooral ruimte voor verbetersuggesties vanuit uw concrete ervaringen. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. U kan het volledige programma hier raadplegen.