Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitale aanvraag horecavergunningen

13/09/2016

Het starten van een horecaonderneming vraagt veel ondernemerszin. Gemiddeld 15 vergunningen en attesten dient een ondernemer aan te vragen bij verschillende instanties, zowel op federaal, gewestelijk als lokaal niveau. V-ICT-OR is met behulp van EFRO subsidie en de nodige betrokken partijen een initiatief gestart om één loket voor de horecaondernemer te realiseren bij de lokale besturen.
Op één plaats alles afhandelen en het liefst zoveel mogelijk digitaal en vanuit huis. Dienstverlening in optimale vorm met alleen maar winnaars, de horecaondernemer, de horecacoach, de overheid…

We willen vanuit V-ICT-OR samen met u aan de slag gaan om dit proces te optimaliseren en vervolgens ook te digitaliseren. We nodigen u daarom uit op de bijeenkomst van de Oost-Vlaamse kenniskringen op dinsdag 27 september (13u - 17u30). Tijdens de verschillende participatieve sessies houden we u op de hoogte van de stand van zaken, maar houden we vooral ruimte voor verbetersuggesties vanuit uw concrete ervaringen. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. U kan het volledige programma hier raadplegen.

 


Kom kijken hoe uw lokaal bestuur ook kan instappen in dit traject.