Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uw gemeente op weg naar 2020!

19/09/2016

Save the date: Manage IT, 8 December, Hilton Antwerpen!

“Wat is nu het evidente minimum waar mijn gemeente aan dient te voldoen? Welke stappen dien ik te zetten om op een aanvaardbaar niveau een (digitale) dienstverlening op te zetten? Bestaat er een generieke blokkendoos met bouwstenen die ik kan gebruiken om dit doel te bereiken? Tot slot, Hoe vertaal je lokale beleidsprincipes naar een “gemeentelijke referentiearchitectuur” en omgekeerd?

Op ManageIT bieden wij uw dit fundament met een stevig raamwerk om als modern lokaal bestuur 2020 in te stappen. In een helder kader kunt u voor uw eigen bestuur op maat uw masterplan vervaardigen. Met inspirerende voorbeelden van besturen die al stapjes aan het zetten zijn en met handvatten die u worden aangereikt om zelf ook deze stappen te maken.

Deelnemen als congrespartner?

Samen met leveranciers helpen we deelnemers om de vertaalslag te maken van beleidskeuzes naar Informatie- en Technologie principes en ondersteunende principes en tools. Interesse om als congrespartner aanwezig te zijn? Contacteer dan snel manageit@v-ict-or.be, plaatsen zijn beperkt.