Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het MAGDA platform krijgt een nieuwe website

21/09/2016

Het MAGDA-platform kreeg een nieuwe website. De vernieuwde site biedt een duidelijk overzicht van alle informatie die je via de verschillende MAGDA-diensten opvraagt. Je krijgt ook begeleiding doorheen het volledige aansluitingsproces.  

Wat is MAGDA?

Het MAGDA-platform wordt beheerd door het Agentschap Informatie Vlaanderen en zorgt voor het éénmalig inzamelen en meervoudig (her)gebruiken van gegevens. Het biedt beveiligd gegevensverkeer van en naar authentieke gegevensbronnen en ontsluit informatie van en over de overheid.

De MAGDA-diensten ontsluiten verschillende Vlaamse en federale databanken. Ze bieden unieke persoons- en ondernemings- en kadastergegevens aan. Administratieve toepassingen maken hier gebruik van. Op die manier moeten burgers en ondernemingen niet telkens opnieuw hun gegevens bij de overheid kenbaar maken. Dat zorgt voor meer efficiëntie, correctheid en tevredenheid.

Meer info?

Vragen, opmerkingen of suggesties over de nieuwe site mail je naar helpdesk.magda@vlaanderen.be.