Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Keynote sprekers op Manage IT

23/09/2016

Manage IT focust dit jaar op de fundamenten die nodig zijn om een stevig raamwerk op te bouwen om als modern lokaal bestuur naar 2020 te stappen. De centrale vraag is hoe besturen beleidskeuzes implementeren binnen hun organisatie en wat de impact daarvan is op niveau van informatie- en technologie principes.

Uit de academische wereld verwelkomen we Hans Mulder als keynote spreker. Dhr. Mulder is managing director van Venture Informatisering Adviesgroep N.V. (VIAgroep), professor aan de Universiteit van Antwerpen (UA), Antwerp Management School (AMS) en de Nederlandse Politieacademie. Hij is gepromoveerd aan de TU Delft (Informatica), behaalde een titel als Master of Science in Business Administration (MscBA) aan de Nijenrode Business Universiteit en als Bachelor of Science in ICT aan de Haagse Hogeschool (Informatica).

Een tweede keynote wordt verzorgd door Wim Leerman, secretaris van de Stad Aalst. Met “Stad Aalst ontknoopt” werken zij aan een structureel mobiliteitsplan. Het nieuw kennis-en belevingscentrum op de Graanmarkt is een uniek project waar de bezoeker centraal staat. Het zijn enkele van de lopende projecten waarbij dienstverlening hoog in het vaandel wordt gedragen. 
Dhr. Leerman vertelt vanuit zijn ervaringen hoe zij zich vanuit hun lokaal bestuur voorbereiden op de weg naar 2020.

Reserveer hier alvast uw plaats op donderdag 8 December, in het Hilton Antwerpen, voor de 8e editie van Manage IT!