Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kom naar de terugkomdag voor Informatieveiligheidsconsulenten op 31/10!

04/10/2016

Op maandag 31 oktober organiseert V-ICT-OR opnieuw een terugkomdag voor informatieveiligheidsconsulenten. Dit van 9u30 tot 12u30.

Op deze terugkomdag staan we stil bij de overgang van de richtsnoeren versie 2 (12 hoofdstukken) naar versie 3 (15 hoofdstukken). In de nieuwe versie is er bijzondere aandacht voor leveranciersrelaties.
Daarnaast hebben we ook bijzondere aandacht voor risico-analyse binnen het domein van informatieveiligheid. We leiden u door de vernieuwde tool waar u risico’s kunt inschatten en bovendien een informatieveiligheidsplan kunt opmaken voor uw eigen bestuur. Heeft uw bestuur op dit moment nog geen informatieveiligheidsplan, een informatieveiligheidsconsulent of een informatieveiligheidscel?

Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen.