Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Voordelen van papierloos werken? Kom het op 20 oktober ervaren!

03/10/2016

De meeste mensen proberen sedert enkele jaren langzaam om te schakelen naar zo papierloos mogelijk. We gebruiken naast hun computer ook een tablet en een smartphone. Maar zetten we die ook effiiënt in? De tablet wordt nog te vaak gebruikt om enkel  emails te checken, te surfen, filmpjes te bekijken.Terwijl het een echte productiviteitsmachine kan zijn als je het efficiënt inzet en papierloos werkt. Je hoeft geen stapels vergaderdocumenten meer te kopiëren, je kan alles snel terugvinden, je kan elke taak die je te binnen schiet meteen toevoegen,... het zijn maar een paar van de talloze voordelen. En door de automatische syncronisatie van de apps is alles ook meteen beschikbaar op je smartphone en pc!

Ervaar de voordelen van het papierloos werken met iPad (of tablet) en smartphone, ontdek handige apps, en leer slimmer werken met de tools van vandaag. Kom op 20 oktober van 9 tot 12 naar de opleiding "Volledig papierloos werken met je tablet en je smartphone" of van 13u30 tot 16u30  naar de opleiding "Volledig papierloos werken met je iPad en je iPhone" en ervaar dat deze vorm van het nieuwe werken écht wel kan. Als je het maar wil.