Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ondersteuningsaanbod I-Monitor

13/10/2016

De Vlaamse overheid ambieert met het programa Vlaanderen Radicaal Digitaal een verhoging van de I-maturiteit in lokale besturen. Vanuit die ambitie werden de 50 zwakst scorende besturen aangeschreven door VVSG in het kader van een gesubsidieerd ondersteuningsaanbod. Het ondersteuningsaanbod is ontwikkeld door VVSG in samenwerking met het e-gov consortium.

De besturen die in aanmerking komen voor dit gesubsidieerd ondersteuningsaanbod zijn daarvan op de hoogte gesteld via VVSG. Voor concrete afspraken over dit ondersteuingsaanbod met de diverse partners kunnen besturen contact opnemen met de deelnemers van het e-gov consortium.

Vanuit V-ICT-OR organiseren wij verschillende informatieve sessies zowel voor besturen die in aanmerking komen voor het gesubsidieerd ondersteuningsaanbod als voor besturen die niet in aanmerking komen voor de subsidies. We heten u welkom tijdens de volgende bijeenkomsten:

- maandag 24 oktober 2016 (10u - 12u) in VAC Antwerpen (zaal Horta)

- woensdag 9 november 2016 (14u - 16) in West-Vlaanderen (Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge)

Indien u wenst aan te sluiten, graag uw aanwezigheid bevestigen via vlavirgem@v-ict-or.be.