Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Lokale besturen aan het woord – uitdagingen en ambities tegen 2020

18/10/2016

Op Manage IT laten we drie vertegenwoordigers van lokale besturen aan het woord die elk hun verhaal vertellen over de link tussen beleidskeuzes en technologische voorzieningen in hun bestuur. 

Onder andere Dhr. Wouter Accou (gemeentesecretaris Alveringem), en dhr. Steven Verbeke (stadssecretaris Lokeren) geven tijdens dit tafelgesprek elk vanuit hun eigen bestuur hun visie op klantvriendelijke dienstverlening.
Ze vertellen hoe zij hun visie koppelen aan de ambities die de centrale overheden vooropstellen in 2020, over de voor hen belangrijkste strategische beleidsprincipes, hoe zij die vertalen naar informatie-en technologieprincipes, en waar zij een rol zien voor de Vlaamse/Federale overheid om lokale besturen te ondersteunen in de groei naar digitale maturiteit.

Reserveer hier alvast uw plaats op donderdag 8 December, in het Hilton Antwerpen, voor de 8e editie van Manage IT!