Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VlaVirGem, uw referentiegemeente!

17/10/2016

De vertaalslag tussen het beleid van uw gemeente en de informatievoorziening en nog verder de technische voorzieningen is voor vele besturen een erg moeilijke oefening.
Vanuit V-ICT-OR ondersteunen wij de lokale besturen met de 309e gemeente als referentiegmeente, VlaVirGem. De Vlaamse Virtuele Gemeente een gemeente, als blauwdruk, waarin alle aspecten die u in uw dagdagelijkse werking ook tegenkomt. een gemeente waarin de tijd is genomen om een ideaal model neer te zetten en alle vraagstukken zo inzichtelijk mogelijk te maken. Bekijk hier de film van VlaVirGem. VlaVirGem beschikt ook over een toolset die u als bestuur kan verder helpen. Wij nodigen u dan ook uit eens een kijkje te nemen in wat VlaVirGem te bieden heeft in deze korte film.

Wilt u meer weten en VlaVirGem optimaal toepassen kom dan ook op 8 december naar ManageIT waarin vele aspecten van de Vlaamse Virtuele Gemeente worden belicht. Inschrijven kan nu!