Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Procesmanagement in lokale besturen: eenvoudige efficiëntiewinsten voor uw bestuur!

25/10/2016

Op donderdag 8 december 2016 geeft Jolien Dewaele op Manage IT in haar sessie een link tussen theorie en praktijk op vlak van  procesmanagement in lokale besturen. Ze vertrekt vanuit een aantal strategische beleidskeuzes en geeft concreet aan wat deze keuzes concreet impliceren. In het theoretische luik is er onder meer aandacht voor de link met de Leidraad lokale besturen. Voor de praktische implementatie wordt er verwezen naar goede praktijken in steden, gemeenten, OCMW en Vlaamse overheidsdiensten. Door deze gecombineerde aanpak maakt u in deze sesie kennis met de theoretische aspecten van procesmanagement, maar leert u ook hoe u op een eenvoudige manier procesmanagement in uw bestuur kunt integreren. In deze sessie ligt de nadruk op het inzichtelijk maken van procesmanagement op lokaal niveau.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kunt inschrijven.