Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Laat u inspireren door de Nederlandse klantenreizen!

26/10/2016

In deze duopresentatie nemen Leonie Brouwer (KING) en Mieke Bergkamp (gemeente Haarlem, NL) u mee doorheen de klantreis 'ik wil mijn pasgeboren kind aangeven'. In deze presentatie laat Leonie Brouwer u kennis maken met het idee achter klantreizen. Mieke Bergkamp vertelt op haar beurt hoe ze die klantreizen in de praktijk hebben geïmplementeerd in hun gemeentebestuur. Zij getuigt hoe de implementatie van een klantenreis gaandeweg heeft aangetoond dat er veel meer mogelijk was dan digitale dienstverlening.

In deze sessie leert u hoe u de klant centraal kunt stellen door de implementatie van klantenreizen in uw bestuur en wat de voordelen daarvan zijn onder meer op vlak van e-dienstverlening.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.