Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kom luisteren naar de ambities tegen 2020 vanuit verschillende bestuursniveaus!

02/11/2016

Op donderdag 8 december 2016 heten we u van harte welkom op Manage IT waar 'uw gemeente op weg naar 2020' centraal staat. Lokale besturen zijn uiteraard geen geïsoleerde organisties en komen in aanraking met verschillende bestuursniveaus. Tijdens het tafelgesprek laten we vertegenwoordigers vanuit die verschillende niveaus aan het woord.

Vanuit het lokale niveau laten we dhr. Wouter Accou (gemeentesecretaris Alveringem) en dhr. Steven Verbeke (stadssecretaris Lokeren) aan het woord. Zij illustreren aan de hand van concrete voorbeelden hoe ze vanuit hun lokaal bestuur tegemoet komen aan de uitdagingen die op hen afkomen.

Op provinciaal niveau ontvangen we dhr. Hans Fierloos (provincie Limburg). Hij is ICT-manager in de provincie Limburg. De afdeling ICT van de provincie zorgt voor een hedendaagse en betrouwbare ict-omgeving, die kennisbeheer, digitaal samenwerken en een efficiënte beleidsvoering mogelijk maakt.

Vanuit de Vlaamse overheid licht dhr. Luc Lathouwers (Agentschap Informatie Vlaanderen) de ambities van de Vlaamse overheid toe.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.