Succesvolle digitale innovatietrajecten

08/11/2016     Algemeen nieuws en ManageIT         738     0

Er zijn tal van uitdagingen rond mobiliteit, nieuwe vormen van communicatie en samenwerking, het beheer van multiple devices waarmee lokale besturen en scholen geconfronteerd worden. Daarnaast eisen burgers en bedrijven steeds vaker een gebruikersvriendelijke, digitale dienstverlening, die gebruik maakt van een innovatieve aanpak en een gezonde dosis interactie.

Welke kansen bieden digitale services zoals digital signage, wayfnding, queue management, meeting room management, click & collect etc. voor medewerkers, voor burgers, voor bezoekers? Hoe deze innovaties succesvol implementeren? En wat met de financiering van dit soort projecten? Moeten gemeenten zich tegen 2020 ook wagen aan virtual receptions of aan augmented & virtual reality toepassingen?

Kom op Manage IT luisteren naar Hilde Janssens, Marketing & Communications Director Econocom Belux en Paul Verdonk, Managing Director Products & Solutions Econocom Belux die de successcriteria van digitale innovatietrajecten aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden illustreren. Welke keuzes dienen gemaakt? Welke IT aspecten verdienen aandacht? Welke zijn de belangrijkste obstakels?

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.  

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!