Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Volg de dagopleiding "Informatieveiligheid voor leidinggevenden" op 22 November

08/11/2016

Leidinggevenden, binnen openbare besturen, dragen (een gedeelde) eindverantwoordelijkheid betreffende het toezicht over een goede toepassing van het informatieveiligheidsplan dat door een informatieveiligheidsconsulent wordt opgemaakt en in de praktijk wordt uitgevoerd.

Op dinsdag 22 November organiseert V-ICT-OR opnieuw een opleiding "Informatieveiligheid voor leidinggevenden van openbare besturen. Er wordt aandacht besteed aan de rol en de verantwoordelijkheden van zowel managers en mandatarissen van steden, gemeenten en openbare centra voor maatschappelijk welzijn, die vallen onder de bepalingen voor de bescherming van persoons- en sociale gegevens (KSZ).

Schrijf hier in!