Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Werken met tablets in uw bestuur?

09/11/2016

De wijze waarop we met tablets kunnen werken in ons bestuur is voor velen nog steeds aan vraag.
Veilig? Compatible? Maar ook gemakkelijk in gebruik, klantvriendelijk. Op terrein goed bruikbaar, in raadsvergaderingen een niet weg te denken hulpmiddel?Dhr. Hedwig Van Gucht (BMX) focust in een sessie op donderdag 8 december 2016 op Manage IT op de innovatieve producten die ze aanbieden om u als bestuur te begeleiden in het opzetten van klantvriendelijke dienstverlening. BMX vertrekt vanuit het concept van het nieuwe werken met tablets. Ze hebben daarbij in het bijzonder aandacht voor het slim inzetten van de nieuwe devices. Deze sessie ligt in het verlengde van de kennisdag ‘goed opdrachtgeverschap’.

Geinteresseerd in deze ontwikkelingen, schrijf u dan in voor ManageIT met een breed en interessant programma. Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens online kan inschrijven