Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GDPR: uitdagingen én oplossingen voor lokale besturen

16/11/2016

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) zal ongetwijfeld heel wat impact hebben op lokale besturen. Maarten Wouters en Willem Geelen (Cronos Security) gaan in hun sessie dieper in op de uitdagingen waar lokale besturen voor staan. Daarnaast gaan ze ook specifiek in op mogelijke oplossingen die besturen kunnen ondersteunen. In deze sessie begeleidt Cronos Security u bij de maatregelen die uw bestuur kan nemen met het oog op de bescherming van gegevens. Op die manier draagt uw bestuur opnieuw bij aan een klantvriendelijke en optimale dienstverlening.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.