Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hoe het verschil maken met digitale innovaties?

17/11/2016

Burgers en bedrijven eisen steeds vaker een gebruiksvriendelijke, digitale dienstverlening. Bovendien verlangen ze naar innovatieve manieren om die dienstverlening vorm te geven en verwachten ze ook interactie. Hilde Janssens en Paul Verdonk (Econocom) nemen u tijdens hun sessie mee in nieuwe mogelijke vormen van samenwerking en beheer van multiple devices.

In deze sessie maakt u kennis met innovatieve ideeën en komt u ook te weten hoe u deze kunt implementeren in uw organisatie. Econocom ondersteunt u als gemeente of schoolbestuur om uw organisatie klaar te stomen tegen 2020.

U mag tijdens deze sessie een antwoord verwachten op volgende vragen. Welke keuzes moet u maken? Aan welke IT-aspecten moet u aandacht besteden? Welke zijn de belangrijkste obstakels?

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.