Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR biedt de bezoekers van Manage IT 'bouwdoos masterplan slimme gemeenten' aan

21/11/2016

Op donderdag 8 december 2016 nodigen we u allen van harte uit op Manage IT. Het centrale thema is 'uw gemeente op weg naar 2020'. We reiken u doorheen de hele dag handvaten aan om zelf aan de slag te gaan binnen uw bestuur. Manage IT zal daarnaast ook het uitgangspunt zijn om in uw bestuur beleidskeuzes naar de praktijk te vertalen met aandacht voor informatie en technologie.

Om u ook na Manage IT te begeleiden, bieden we u  het boek 'Bouwdoos Masterplan voor Slimme Gemeenten' aan in combinatie met een uniek kaartspel. Op basis van een aantal heel eenvoudige spelregels helpen we u om antwoorden te formuleren op volgende vraag. "Hoe vertaal je politieke beleidskeuzes naar Informatie en Technologie via een slimme gemeentelijke referentiearchitectuur van interbestuurlijke bouwblokken en principes?"

Bent u benieuwd naar hoe u de generieke spelregels binnen uw bestuur kunt implementeren? Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.