Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het masterplan informatievoorzieningen als bijdrage voor succesvolle ICT-projecten

22/11/2016

 

Op donderdag 8 december verwelkomen we op Manage IT onder meer prof. Dr. Hans Mulder (AMS) die eerder eerder al optrad in de Elias-commissie waarin de successen en mislukkingen van ICT-projecten bij overheidsorganisaties op de agenda stonden. De commissie is tot de conclusie gekomen dat ICT-projecten vaak de mist in gaan en dat daar heel wat geld mee verspild wordt.

Als keynote spreker brengt prof. dr. Hans Mulder het bredere theoretische kader van het masterplan informatievoorzieningen. Dat masterplan moet lokale besturen ondersteunen in de vertaalslag van lokale beleidskeuzes naar de impact op vlak van informatie en technologie. Bovendien kan dit masterplan bijdragen tot meer succesvolle ICT-projecten in lokale besturen.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.