Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR blikt terug op een succesvolle editie van Manage IT

09/12/2016

Op donderdag 8 december mochten we ongeveer 350 deelnemers verwelkomen op Manage IT dat helemaal in het teken stond van klantvriendelijke dienstverlening.

"Uw gemeente op weg naar 2020" daar wil V-ICT-OR samen met u op inzetten. We hebben daarom aan elke bezoeker het boek 'Bouwdoos Masterplan Slimme Gemeenten' aangeboden in combinatie met een kaartspel op maat van lokale besturen. Aan de hand van het kaartspel kunnen beleidsmakers strategische beleidsprincipes vertalen naar informatie en technologie principes. Medewerkers van de ICT-dienst kunnen op hun beurt de technologische componenten vertalen naar het strategische beleid om zo de beleisnota's mee te voeden.

U kunt alle presentaties en video's raadplegen op onze website. Om ook van de volgende edities van Manage IT een succes te maken, verzamelen we graag uw feedback.