Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Softwarecatalogus, een onderdeel van uw goede voornemens voor 2017?

10/01/2017

In 2016 gingen meer dan 100 besturen aan de slag met de softwarecataogus. Op deze manier verkregen zij een goed inzicht in hun softwareportfolio.

Daarnaast hebben vele leveranciers ook hun aanbod geplaatst, de beste manier om hun producten in de etalage te plaatsen. Zo is het voor besturen die een bepaalde software willen kiezen veel makkelijker om de tool in te zetten, onder andere bij inkoopondersteuning maar natuurlijk ook om een goed overzicht te krijgen van het applicatielandschap.

Gemeenten die een inkanteling van een OCMW in de planning hebben, krijgen met de softwarecatalogus een perfect beeld van de overlap of van de verschillen in hun software. Een ideale manier om snel efficientiewinst te behalen.

Vraag daarom vandaag nog uw account aan via www.softwarecatalogus.be en start met de voordelen van deze tool - de softwarecatalogus - of kom kennisnemen op de kennisdag architectuur op 8 februari (schrijf nu in).