Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Softwarecatalogus al in gebruik bij uw organisatie?

07/02/2017

Sinds het voorjaar van 2016 is de softwarecatalogus actief voor alle toepassingen welke in gebruik zijn bij de Vlaamse lokale besturen.

Inmiddels 166 besturen maken hiervan gebruik om hun volledige softwareportfolio in beeld te brengen.
Maar de softwarecatalogus biedt meer, bijvoorbeeld een dashbord waarmee direct antwoord wordt gegeven op bepaalde vraagstukken, zoals welke pakketversies in mijn applicatieportfolio worden (binnenkort) niet meer ondersteund? Of welke pakketversies in mijn applicatieportfolio voldoen aan zogenaamde eindproduct standaarden?
Deze antwoorden kunnen alleen gegeven worden als enerzijds de software in de catalogus geregistreerd is en anderzijds de benodigde informatie door de leveranciers is ingevuld.

Ook helpt de softwarecatalogus u als bestuur bij de selectie van systemen, op basis van een referentiecomponent kunt u  zien wat het aanbod in de markt is. Inmiddels hebben ook een vijftigtal leveranciers hun aabod ingevuld. Was u nog niet bekend met de softwarecatalogus, dan nodigen wij u van harte uit alsnog een account aan te vragen via www.softwarecatalogus.be  dit geldt zowel voor lokale besturen als aanbiedende bedrijven.